Onze troeven

één aanspreekpunt

Pro Plus is er om uw dromen in goede banen te begeleiden, zonder dat u er slapeloze nachten aan moet overhouden. Wij zijn uw centraal aanspreekpunt en tegelijkertijd ook uw vertrouwenspersoon, waardoor u zich tijd, moeite en kopzorgen kan besparen. U kan met al uw vragen en wensen bij ons terecht. De dagelijkse gebeurtenissen op de werf worden onze zorg, zodat u volop kan genieten van uw kostbare vrije tijd.

Persoonlijke aanpak

Wij starten steeds door naar u te luisteren in een kennismakend gesprek. Op basis hiervan gaan wij aan de slag om uw droom in werkelijkheid om te zetten. Wij communiceren hierbij voortdurend met u, van ontwerpfase tot aan de oplevering.

Strikte opvolging

Wij zijn regelmatig op de werf aanwezig om voortdurende check-ups uit te voeren. Hierdoor kan er tijdig geanticipeerd worden waardoor misverstanden en problemen veelal kunnen worden uitgesloten alvorens ze zich voordoen. Ons doel is de werken zo minitieus mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat er geen tijd verloren hoeft te gaan.

Budgetcontrole

Aan elk (ver)bouwproces hangt er een prijskaartje. Pro Plus houdt rekening met uw budget en zorgt ervoor dat het bouwproject binnen de afgesproken limiet blijft. Bij ons komt u aan het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen te staan. Alle wijzigingen worden vooraf met de klant besproken. Wij plaatsen de juiste mensen op de juiste plaats, zodat elk project zowel kwalitatief als financieel tot een goed eind wordt gebracht.

Slimme investering!

Een bouwcoördinator aanstellen is de beste belegging om uw droom rendabel te maken. Deze investering wint zichzelf terug door het bekomen van een lagere kostrpijs van het totaalplaatje. Bovendien hoeft er niet te worden ingeboet op de beoogde kwaliteit. Tot slot van rekening zorgt Pro Plus ervoor dat het (ver)bouwproces niet langer duurt dan nodig.

Prijs?

Omdat elk bouwproces uniek is, kan er geen vast percentage worden opgegeven. Dit wordt door heel wat factoren mee beïnvloed. Zo spelen ondermeer de grooteorde van de werken een rol. Maar bijvoorbeeld ook de moeilijkheidsgraad, de tijdsduur, ... Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek. Zo kunnen wij op basis van uw wensen een gepaste offerte op maat opmaken.